Bewertungen von A Swiety Amersfoort

Neue Beurteilungen

4.0
Ek
20 Juni 2024

Vlees & bami was niet vers. Groente wel. Langer dan een uur gewacht op de bestelling.

Han
7 Juni 2024

Zoals altijd weer heerlijk Surinaams eten. Niet te zout zoals dat snel is bij een Surinaamse Toko. Verreweg de beste van Amersfoort en omstreken en we spreken uit veel ervaring!

Jose
2 Juni 2024

Goed en lekker eten. Een aanrader.

Lotti
23 Mai 2024

Super lekker! Persoonlijk voorkeur aan meer kouseband/boontjes dan de hoeveelheid aardappel. Super service, vriendelijke bezorger netjes op tijd en eten was heet/warm en smaakvol Houd dit vol!

Karin
10 Mai 2024

Heerlijk gegeten

Kv
8 Mai 2024
Erica
21 April 2024

Het is dat je er een ster voor moet geven, maar was absoluut geen ster waardig. Saté was zo hard als steen en de saté saus was van wijco ( helaas geen Surinaamse pinda saus) en daar betaal j dan 4 euro voor. De bami had totaal geen smaak en de soato soep ( wat er nog over was omdat het had gelekt tijdens de bezorging) en de inhoud daarvan was zo karig dat je kip moest zoeken in de bouillon. Broodje hete kip was echt verschrikkelijk ( leek op kip wat vorige week was gemaakt en tevens de kokommer). Qua prijs kwaliteit en de porties is dat zeer zeker niet waardig. Welgeteld 13 kleine stukjes kipfilet verdeeld over 1 portie bami en nasi
heb zo iets nog nooit meegemaakt. Ik zal hier zeker niet meer bestellen was de eerste maar dan ook laatste keer. Maar tja smaken verschillen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Khadija
7 April 2024

Super lekker en snel geleverd. Top echt waar! Nieuwe vaste klant erbij

Marl
25 MĂ€rz 2024

Eerste keer besteld hier. Super lekker en ik was 10 min te laat om op te halen maar eten was nog heel heet. Echt surinaams , een aanrader !

Evert
23 MĂ€rz 2024

Met z'n 2'en alles gedeeld. Roti kip: perfect! Bara: we waren niet kapot van de bara. Saoto: op zich prima, maar ik ben bij Surinaamse saoto gewend dat er standaard al taugé in zit. Gelezen naar de letter van de website klopt het geleverde maar taugé-loze soto ken ik eigenlijk alleen van de Chinees.

Priscilla
1 MĂ€rz 2024

Wauw!!! Wat een heerlijke roti! Jullie zijn absoluut mijn favoriet!

Rima
29 Februar 2024

Super lekker !!en snelle bezorging.

Wendy
29 Februar 2024

Echt perfect op tijd, goed warm Ă©n vriendelijk bezorgd. Eten smaakte ook heel goed, prima porties. Enige verbeterpunt is dat er voor ons wel iets meer groente in verhouding bij had gemogen.

Samir Ik
26 Februar 2024

Eten is goed had lekker van genoten en bezorgen was snel optijd top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marjolein
24 Februar 2024

Ik had pompoen bij de roti besteld maar kreeg iets anders (zuurgied) De pannenkoekjes waren aan de buitenzijde nogal hard Maar lekker gegeten verder!

Astrid
19 Februar 2024

De vegetarische roti met tofu smaakte echt heerlijk!!!!

Shannon
18 Februar 2024

Bestelling vanuit Leusden op gaan halen, was heel erg goed warm en echt extreem smaakvol weer!! Ik ben helemaal fan! Ik mistte helaas wel het ei en een extra roti plaat. Maar ik bestel zeker weer! :)

Zoë
15 Februar 2024

Was erg lekker en goede porties!

Mireille
14 Januar 2024

Ik bestelde om 18.15 en gaf aan dat ik de bestelling zo snel als mogelijk wilde ontvangen. In de bevestiging stond 19.30. Uiteindelijk stond de bezorger om 20.15 op de stoep. Superaardige gast, die zich verontschuldigde en dat ze hun best doen, maar twee uur moeten wachten is natuurlijk geen tijd. Het eten was heerlijk (ook al werd ik om 1930 gebeld dat de pom op was en wat ik daarvoor in de plaats wilde). Jullie zitten echt veel te krap in het personeel om op tijd/binnen een aanvaardbare tijd te kunnen bezorgen. Dus baas van A Swiety, doe daar wat aan. Je medewerkers lopen de voeten onder hun lijf vandaan, maar redden het niet. Ondanks de kwaliteit van het eten, bestel ik een volgende keer ergens anders..

Karin
5 Dezember 2023

Heerlijk gegeten . Eten was niet meer echt warm maar met de magnetron snel opgelost.

Kasper Vana
1 Dezember 2023

Sinds lange tijd weer eens Roti besteld en het was het waard! Zowel de kipgerechten als de vegetarische maaltijden waren erg lekker en een vrolijke vriendelijke bezorger bezorgde netjes op tijd onze maaltijd. Helemaal top

Nahib
31 Oktober 2023

Top eten! Enorm van genoten!

Jorn
30 Oktober 2023

Een roti lam en vega tofu besteld. Het lamgerecht was heerlijk, de tofu roti was de vorige keer veel beter en viel nu erg tegen. Ook moesten we nogmaals erg lang op onze bestelling in de winkel wachten. Ook was dekousenband op. :( We kregen ter compensatie wel een gratis drankje en een andere bijgerecht.

Ilja
27 Oktober 2023

Snel bezorgd! En smaakte erg goed. Zat lekker veel groente bij. Miste wel de eieren die waren ze vergeten!

D.
25 Oktober 2023

Bezorging was sneller dan verwacht, vriendelijke bezorger. Het eten was nog goed warm en echt heerlijk. Het was de eerste keer dat wij hier een bestelling hebben geplaatst en dit zal niet de laatste keer zijn.

Stephan
18 Oktober 2023

Heerlijk! En snel en warm bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
23 September 2023

Heerlijk eten en op tijd geleverd

.
21 September 2023

Optijd geleverd en eindelijk een echte lekkere surinaams eethuis in Afoort. Aanrader!

John Pool
20 September 2023

Voor de eerste keer besteld (Masala roti gerechten) en goed bevallen. We gaan zeker vaker bestellen!

Mani
17 September 2023

Combinatiebeoordeling: De vorige keer dat ik bestelde was de kwaliteit 5 sterren en de bezorging ook. Deze keer was het eten net wat minder waardoor ik 4 sterren heb gegeven. Had te maken met de kip in de roti die taaier was dan de keren hiervoor.

Anoniem
24 August 2023

Heerlijke maaltijd, een aanrader! Welkom in Amersfoort.

Ronald Houtveen
21 August 2023

Heerlijk Surinaams eten. Misschien nog een tip om systeem prijsopbouw te kijken (prijzen, extra’s, bezorgkosten, korting, plastictoeslag etc), dat komt wat ingewikkeld over. Bezorging door vriendelijke jongen. Goed gedaan Jack!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aurely
13 August 2023

Mijn bami met kip was heerlijk. De service was top.

Anoniem
13 August 2023
Willem
12 August 2023